Restauratie advies

Dit is wat ik jou kan bieden:

Verkoop  van jouw oldtimer. Door de vele contacten die ik door de jaren heen heb opgedaan kan ik je helpen met de verkoop van jouw oldtimer. Ik werk bijvoorbeeld samen met een veilinghuis dat gespecialiseerd is in het aanbieden van (exclusieve) oldtimers. Tevens kan ik een taxateur regelen voor de waarde taxatie voor jouw oldtimer. Ook een schouw rapport behoort tot de mogelijkheden. Dit zal je helpen bij de eventuele verkoop van jouw oldtimer!

 

 

 

 

 

Restauratieadvies. Loop je tegen uitdagingen aan? Kun je bijvoorbeeld een onderdeel niet vinden? Kun je een storing in je oldtimer niet vinden? Misschien wil je wel een complete oldtimer restaureren? Dan kan ik je helpen. Ik kan bijvoorbeeld een stappenplan voor je maken en je vooruit helpen tijdens het restauratie project!

Onderhoud van jouw oldtimer. Je kunt met mij allerlei afspraken maken voor (regelmatig) onderhoud en APK keuring van jouw oldtimer/youngtimer. Over het algemeen wordt er weinig gereden met oldtimers maar toch is het belangrijk er minimaal 1 x per jaar goed naar te kijken. Mijn advies: vlak voor de winterstalling. Sommigen rijden nog “even een kort rondje” voor de winterstalling. Dat is niet handig: de uitlaat vult zich met vocht uit de onvolledige verbranding in de motor…. en het vocht zorgt in de winter voor roest!

Reparatie  van jouw oldtimer. Je hebt een lekkage aan je auto? Je hoort een rammel? Het stuur trekt in een bocht? Je hoort een krakend geluid tijdens het rijden (in een bocht)? Allemaal technische uitdagingen waar ik jou bij kan helpen!

Aankoopadvies  van jouw oldtimer of youngtimer. Je hebt een auto gezien maar twijfel over de echtheid, slecht herstelde schades, incompleet interieur of slecht lopend motorblok? Ik ga mee om de auto van top tot teen te bekijken en ik geef en zo goed en eerlijk mogelijk advies!

Op deze website staan op verschillende plekken mijn contactinfo. daar kun je heel gemakkelijk gebruik van maken door erop te klikken! – informeer naar de mogelijkheden –

Met vriendelijke groet,

Peter van Keulen
+31648-227000
info@vankeulenclassiccars.nl