Over Mij

In het verleden heb ik verschillende oldtimers gerestaureerd. Mijn eerste liefde kocht ik in 1995, een Alfa Romeo 2000 GTV ontworpen door Bertone. Ik heb er 3 jaar over gedaan om hem geheel te restaureren. De dorpels en de onderkant van de achterruit waren zeer slecht. Dé zwakke plekken van dit type oldtimer… Het eindresultaat mocht er zeker zijn:

           

Mijn tweede liefde is de Triumph TR6. Deze groene kocht ik in optisch goede staat maar er moest technisch heel wat aan gebeuren:
– carburateurs restaureren
– wielophanging restaureren incl. PUR rubbers
– overdrive monteren
– benzine pomp vervangen
– oververhitting van de benzine oplossen

          

Een paar jaar geleden heb ik een Porsche 911 S gekocht. Het was een 911 Targa S uit 1976. Toen ik hem kocht was hij zwart. Origineel chocolade bruin (kleurnummer 408 “cockneybraun”). Aangezien ik zelf vind dat je een oldtimer/youngtimer zo origineel mogelijk moet houden heb ik hem gerestaureerd naar originele standaard:

                

Tegenwoordig kan ik je helpen in mijn garage met allerlei onderhoud en reparatie werkzaamheden. Door mijn netwerk besteed ik specialistisch werk uit. Ik zorg ervoor dat je van tevoren duidelijkheid krijgt over de kosten! Met mijn rijbewijs B kan ik je helpen je auto te vervoeren. De kosten hiervoor gaan in overleg, afhankelijk van de afstand uiteraard.

Mijn uurtarief is € 49,- per uur, exclusief BTW.